Uložit do nákupního seznamu
Vytvoření nového nákupního seznamu

Instalator24 - servis a instalace - proč byste měli pracovat s námi?

2023-03-10
Instalator24 - servis a instalace - proč byste měli pracovat s námi?

Instalator24 - servis a instalace - proč se vyplatí s námi spolupracovat?

Instalator24 je tým specialistů v oboru instalace a servisu domovních instalací. Součástí našeho profesionálního týmu jsou také poradci a prodejci. Naše zkušenosti v oboru instalace jsou podpořeny stovkami dokončených projektů. Prodali jsme desítky tisíc produktů. Všechny slouží a podporují provoz elektrických , hydraulických a plynových instalací . Instalator24 je také lídrem v instalaci tepelných čerpadel , klimatizací a plynových kotlů . Jsme společností první volby v našem regionu. Ne bez důvodu.

Instalator24 - internetový obchod - odborné poradenství, konkurenční ceny

Náš internetový obchod nabízí tisíce produktů pro domácí instalace. Bohatá nabídka byla připravena s ohledem na montážníky a individuální zákazníky. Každý se u nás může spolehnout na konkurenceschopnou cenu . Od našich klientů neočekáváme zkušenosti z oboru. Naši vysoce kvalifikovaní poradci navrhnou optimální řešení. Navrhne vhodné produkty, instalační příslušenství a způsob jejich použití. Respektujeme maloobchodní i velkoobchodní zákazníky. U nás objednané zboží je připraveno k vyzvednutí maximálně do 1 hodiny. Expediční objednávky vyřizujeme bez zbytečného odkladu. S námi nemusíte na zboží čekat. Tohle na vás čeká. A to vše za cenu, ze které naši konkurenti bolí hlava. Našim klientům je k dispozici tým poradců a montážníků, kteří jejich práci velmi dobře znají. Specializují se na široce chápaný návrh a montáž elektrických , hydraulických a plynových instalací . Díky nim ušetříte čas i peníze.

Montáž a servis elektrických, hydraulických a plynových instalací

Specializujeme se na instalační služby pro hydraulické , plynové a elektroinstalace . Rozsah prací a potřebné materiály posoudíme odborným okem. Poskytujeme bezplatné ocenění prací. Naši zákazníci se mohou spolehnout na četné slevy a nízké ceny. To je důležité jak v případě drobné poruchy, tak i velké investice. Víme, co děláme. Neustále využíváme školení v používání nových technologií. Proto často navrhujeme řešení založená na inovativních nápadech. Instalace tepelných čerpadel a klimatizace pro nás není problém . Víme, jak odstranit drobné závady i složité poruchy. Poskytujeme odborný servis a revize instalací . Náš tým zahrnuje specialisty z různých odvětví. Instalujeme kotle ústředního topení a další zařízení v krátkém čase. Respektujeme majetek našich klientů. Známe hydrauliku, elektřinu a strong>plyn . Máme všechna povolení a certifikáty potřebné k provedení práce. Provádíme finální přejímku a servis instalovaných zařízení. Realizujeme malé i velké zakázky regionálně. Podílíme se také na velkých a známých projektech po celé republice. Důvěřujte profesionálům z Installator24. Nakupujte levně a s rozumem. Využijte služeb skutečných profesionálů.Ušetříte čas i peníze.

IdoSell Trusted Reviews
4.62 / 5.00 13 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-16
Zboží došlo v pořádku.
2024-07-31
OK
pixel