Uložit do nákupního seznamu
Vytvoření nového nákupního seznamu

Systém KAN-therm ultraLINE

( počet produktů: 121 )

Systém KAN-therm ultraLINE je inovativní a jedinečné technické řešení dostupné na trhu s instalacemi. Je určen jak pro standardní vnitřní systémy vytápění a zásobování vodou, tak pro specializovaná potrubí, jako je například stlačený vzduch.

Zobrazit

Trubky a tvarovky ze systému KAN-therm ultraLINE - Flexibilní výběr materiálu

Systém KAN-therm ultraLINE lze libovolně konfigurovat podle preferencí investora, jeho požadavků a specifik budovy.

Sortiment zahrnuje různé konstrukce trubek a tvarovek z plastu PPSU a mosazi. Spoje zajišťující těsnost a vysokou mechanickou pevnost jsou umožněny násuvnou objímkou ze speciálně vybraného plastu PVDF.

Trubky PERTAL², tvarovky ultraLINE z mosazi a plastu (PPSU) a plastové objímky (PVDF) jsou k dispozici v celém rozsahu průměrů 14-32 mm.

Kromě toho jsou pro průměry 14-20 mm nabízeny trubky PEX a PERT², které jsou kompatibilní s tvarovkami UltraLINE z mosazi i plastu (PPSU) a plastovými objímkami (PVDF).

Díky těmto jedinečným možnostem máte jistotu, že vaše instalace budou sestaveny s využitím nejoblíbenějších a nejmodernějších technologií dostupných na trhu. Systém můžete přizpůsobit svým preferencím a splnit všechny požadavky na instalaci.

Symetrické posuvné pouzdro

Symetrická konstrukce násuvné objímky umožňuje její nasazení na potrubí z obou stran a nevyžaduje speciální umístění.

Tato vlastnost zajišťuje pohodlnou instalaci a zaručuje správné připojení i v obtížných stavebních podmínkách.

Pouzdro je vyrobeno z vysoce kvalitního plastu PVDF, který se vyznačuje velmi vysokou mechanickou pevností a vysokou pružností. To bylo potvrzeno testem provedeným v laboratoři KAN.

Díky tomuto speciálně vybranému materiálu má pouzdro vynikající vlastnosti, které zajišťují spolehlivost a trvanlivost spojů i v extrémních podmínkách.

Výhody systému KAN-therm ultraLINE:

  • jediná trubka na trhu s vrstvou pružného hliníku, která zaručuje bezpečné topení
  • vysoká odolnost a bezpečnost spojení
  • flexibilní konfigurace systému
  • univerzálnost použití
  • vysoká odolnost proti chybám při instalaci
  • schopnost zakrývat spáry v obvodových pláštích budov
  • rychlá, jednoduchá a pohodlná instalace i na těžko přístupných místech
  • možnost použití vyhrazených nástrojů a připojovacích jednotek "tisk"
  • vysoká úroveň bezpečnosti práce
  • odolnost vůči procesu koroze
  • zvýšená hydraulika systému
  • výrazné zmenšení průřezu
  • kompatibilita s ostatními systémy KAN-therm
  • žádná další těsnění
  • rozsáhlý sortiment závitových spojek a šroubení
  • komponenty jsou k dispozici z plastu a mosazi - 100% zaměnitelné
  • estetický vzhled kování a světlá barva plastové konstrukce PPSU výrazně zvyšují viditelnost prvku v tmavých místnostech

Optimalizovaná hydraulika

Systém KAN-therm ultraLINE využívá technologii násuvných pouzder pro připojení jednotlivých komponentů. Tato technologie instalace využívá proces pájení konce trubky, který vede k lokálnímu zvětšení průměru.

Tímto řešením se zmenšuje zúžení vnitřního průměru trubky v místě spojení trubky s tvarovkou. To má za následek snížení místních tlakových ztrát v celém systému.

Toto řešení umožňuje optimální průtok média a zajišťuje účinnost systému KAN-therm ultraLINE. Snížením odporu proudění může zařízení pracovat efektivněji, což vede k úsporám energie a zvýšení výkonu systému.

Montáž v úhlu 270°

V těžko přístupných místech stavby, kde se instalují přípojky, je vyžadována vysoká fyzická zdatnost montérů. Konstrukce a velikost kování, stejně jako velikost nástrojů, se často stávají omezením.

Armatury KAN-therm ultraLINE byly speciálně navrženy a vyrobeny s ohledem na tyto situace. Jejich konstrukce umožňuje, aby se lisovací nástroj přiblížil k přírubě šroubení pod úhlem až 270 stupňů. Díky tomu je telefonování velmi snadné a pohodlné i v obtížných podmínkách.

Tato inovativní vlastnost šroubení KAN-therm ultraLINE umožňuje montážním pracovníkům volně manévrovat s nářadím a provádět přesné spoje v obtížně přístupných místech. To umožňuje efektivní a účinnou instalaci i v případě omezeného pracovního prostoru a obtížných podmínek prostředí.

Díky tomuto řešení mohou montážní firmy dosáhnout vysoké efektivity a přesnosti při instalaci a zároveň minimalizovat obtíže a únavu spojenou s prací v těžko přístupných místech.

Nooring

Armatury KAN-therm ultraLINE jsou vybaveny speciálně tvarovanými hrdly, díky čemuž není nutné používat další těsnění.

Konec trubky s vidlicí se nasadí na vývod a na tento spoj se nasadí plastová objímka. Trubka je upnuta po obvodu na vřetenu tvarovky v celé styčné rovině. Díky tomuto způsobu připojení lze instalaci bez omezení provádět v příčkách budov, jako je podlahová mazanina a pod omítkou.

Při instalaci není třeba věnovat pozornost kvalitě a stavu těsnění, protože v tomto případě nejsou vyžadována.

Bezlepkové spoje, používané již více než 30 let, jsou spolehlivé a bezproblémové. Jedná se o jednu z nejbezpečnějších a nejspolehlivějších technik instalace plastových trubek, která je v oboru instalatérství vysoce ceněna.

IdoSell Trusted Reviews
4.62 / 5.00 13 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-16
Zboží došlo v pořádku.
2024-07-31
OK
pixel