Uložit do nákupního seznamu
Vytvoření nového nákupního seznamu

Ocelové tvarovky a trubky

( počet produktů: 207 )

Ocelové tvarovky a trubky jsou základními součástmi instalací v mnoha instalatérských a technických oborech. Používají se mimo jiné ve stavebnictví, chemickém, energetickém, automobilovém a hydraulickém průmyslu. Ocelové tvarovky a trubky jsou oblíbenou volbou díky své odolnosti, pevnosti, pružnosti a relativně nízké ceně.

Zobrazit

Ocelové kování - typy

Ocelové tvarovky se vyrábějí z ocelového plechu různých tlouštěk a rozměrů. Mohou mít různé tvary a mohou být použity v různých instalacích v závislosti na našich individuálních potřebách. Jedním z nejoblíbenějších typů ocelového kování je čtvercové kování. Obdélníkové tvarovky jsou také velmi oblíbené ve stavebnictví. Dalším typem kování jsou úhelníky, které se používají ve stavebnictví, chemickém průmyslu a ve strojírenství. Naše instalatérský velkoobchod nabízí ocelové armatury, jako jsou kolena, kolena, nátrubky, zátky, redukce, trojúhelníky a spojky různých typů.

Ocelové trubky - aplikace

Ocelové trubky jsou oblíbenou volbou v průmyslu. Lze je použít k přepravě kapalin, plynů a tepla. Ocelové trubky jsou k dispozici v různých průměrech a tloušťkách, aby vyhovovaly našim individuálním potřebám. Nejběžnějšími typy ocelových trubek jsou kulaté, čtvercové a obdélníkové trubky. Kulaté trubky se používají v instalačním, automobilovém a chemickém průmyslu. Čtvercové a obdélníkové trubky se používají ve stavebnictví a při výrobě nábytku. Jedná se o kulaté trubky z nerezové oceli, které jsou ideální pro plynové nebo vodovodní instalace. Tvarovky a trubky instalace jsou nezbytnou součástí každé instalatérské, topenářské a plynové instalace.

Ocelové tvarovky a trubky - z jakého materiálu?

Ocelové tvarovky a trubky jsou k dispozici v různých druzích oceli, včetně uhlíkové, nerezové a legované. Volba vhodné třídy oceli závisí na dalším použití tvarovek a ocelových trubek. Třídy nerezové oceli se používají v instalacích, kde je vyžadována odolnost proti korozi. Legované oceli se používají v aplikacích, kde je vyžadována vysoká pevnost. Za zmínku stojí zejména Trubka 22×1,5″ KAN-Therm Steel, který je součástí profesionálního nízkouhlíkového montážního systému. Ocelové tvarovky a trubky od společnosti Kan-them Steel jsou zárukou spolehlivosti a rychlé instalace, které lze použít pro vnitřní uzavřené tlakové instalace.

Ocelové tvarovky a trubky - výhody

  • Pevnost a odolnost: Ocelové trubky jsou velmi pevné a odolné, což znamená, že vydrží velké zatížení a vnější síly. Díky tomu jsou ideální pro použití v náročných podmínkách, kde je vyžadována vysoká pevnost materiálu.
  • Odolnost proti korozi: Ocel, ze které se ocelové trubky vyrábějí, je materiál odolný proti korozi, což znamená, že si trubky po dlouhou dobu zachovávají své mechanické a estetické vlastnosti. Díky odolnosti proti korozi jsou ocelové trubky ideální pro použití v drsných povětrnostních podmínkách nebo v chemickém prostředí.
  • Všestrannost: Ocelové trubky jsou flexibilní a lze je použít v různých instalacích. Díky tomu je lze přizpůsobit individuálním podmínkám a požadavkům, což z nich činí univerzální řešení.
  • Snadné zpracování: S ocelovými trubkami se snadno pracuje a lze je přizpůsobit individuálním potřebám zákazníka. Lze je řezat, ohýbat, svařovat a sestavovat v různých konfiguracích pro dosažení různých tvarů a rozměrů.
  • Nízká cena: Ocelové trubky jsou ve srovnání s jinými stavebními materiály relativně levné, takže jsou pro mnoho podniků a zákazníků atraktivní volbou. Díky své atraktivní ceně jsou oblíbenou volbou pro mnoho instalací, kde je zapotřebí velké množství materiálu.

Pro instalace vody a vytápění jsou velmi oblíbené tyto systémy pozinkované kování, které mají trochu jiné použití než ocelové tvarovky a trubky.

IdoSell Trusted Reviews
4.62 / 5.00 13 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-31
OK
2024-06-18
ok
pixel