Uložit do nákupního seznamu
Vytvoření nového nákupního seznamu
Nádrž na dešťovou vodu 5m3 HDPE R Délka = 3,7m, Průměr = 1,2m - Filtr na dešťovou vodu Wobet 0283

Nádrž na dešťovou vodu 5m3 HDPE R Délka = 3,7m, Průměr = 1,2m - Filtr na dešťovou vodu Wobet 0283

  • Nádrž na dešťovou vodu – hospodaření s dešťovou vodou je způsob, jak ušetřit a zajistit si zásobu vody v případě sucha.
SKU: WOB-0283
Kód výrobce : 0283
33 584,00 CZK
s DPH / ks.
27 755,00 CZK
net / ks.
Rychlé nakupování 1-Click(bez registrace)
Dostupné na
Dostupné na
Bezplatné a rychlé dodání
Bezproblémové vrací
Tento produkt není k dispozici v kamenném obchodě
Bezpečné nakupování
Využijte také instalační služby

Nejčastěji volené kapacity nádrží na dešťovou vodu jsou 2m3, 3m3 a 5m3. Záleží na ploše střechy, ze které sbíráme dešťovou vodu, a velikosti zahrady. Výše uvedené nádrže mají jednoplášťovou konstrukci a jsou lisovány jako celek, což zajišťuje jejich odolnost a těsnost.

Samostatně je nabízena řada válcových dvouplášťových nádrží vyznačujících se větší odolností a širším rozsahem dostupných kapacit od 2 m3 do 75 m3 a průměrů od 1,2 m do 2,5 m. Pro domácí aplikace se používají především nádrže o průměru 1,2 m z důvodu nejmenší hloubky výkopu, což usnadňuje instalaci. Větší průměr, 1,5 m, je volen kvůli jeho kapacitě od 6 m3 do 10 m3, což se jistě bude hodit do větších zahrad.

Každá nádrž je vybavena dvěma kontrolními poklopy. První poklop slouží k obsluze vstupního filtru, který zabraňuje usazování nečistot v nádrži. Druhý poklop umožňuje instalaci volitelného ponorného čerpadla nebo zavedení sacího otvoru z povrchového čerpadla.

Abychom vytvořili hotové sety umožňující akumulaci a využití dešťové vody, kromě nádrží jsme do naší nabídky zařadili zahradní čerpadla Kärcher. Široký výběr čerpadel vám umožní vybrat si podle vašich individuálních potřeb a zahrnuje tyto verze: CISTERN (ponorná), GARDEN (hladinová) a HOME & GARDEN (automatická povrchová). K dispozici jsou i verze s příslušenstvím umožňujícím okamžité použití čerpadla. Jedním z příkladů takové sady je BP3 GARDEN SET PLUS, což je ekonomičtější řešení než čerpadlo a příslušenství zakoupené samostatně. Čerpadlo BP3 má výkon 800 W a tlak (max. 4 bary) umožňuje zalévat z hadice a napájet např. kyvný zahradní zavlažovač.

Značka
Symbol
WOB-0283
Kód výrobce
0283
Napište svoji recenzi
Vaše hodnocení:
5/5
Přidejte vlastní obrázek produktu:
Potřebujete pomoc? Máte otázky?Položte svůj dotaz a my vám ihned odpovíme, nejzajímavější dotazy a odpovědi budou zveřejněny pro ostatní..
Dotaz na výrobek
Pokud vám výše uvedený popis nestačí, zašlete nám prosím svůj dotaz k tomuto produktu. Odpovíme vám co nejdříve. Údaje se zpracovávají v souladu s zásady ochrany osobních údajů. Jeho odesláním přijímáte jeho ustanovení..
IdoSell Trusted Reviews
4.62 / 5.00 13 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-31
OK
2024-06-18
ok
pixel