Uložit do nákupního seznamu
Vytvoření nového nákupního seznamu
Gumový kryt 22/09 Kaiflex ST s2

Gumový kryt 22/09 Kaiflex ST s2

  • Univerzální izolační materiál pro veřejné a komerční budovy se silným provozem.
SKU: KAI-4001207
Kód výrobce : 4001207
37,00 CZK
s DPH / metr
31,00 CZK
net / metr
Prodává se na:2metr
Rychlé nakupování 1-Click(bez registrace)
K dispozici ve velkém množství
K dispozici ve velkém množství
Bezproblémové vrací
Bezpečné nakupování
Využijte také instalační služby

Kaiflex ST pryžový kryt

Požadavky na konstrukční požární ochranu, a zejména zvýšený důraz na osobní bezpečnost v případě požáru, nabývají v průběhu let na mezinárodním poli stále většího významu. Omezené emise kouře musí stále více splňovat třídu emisí kouře "s2" podle normy EN 13501-1, což je minimální požadavek na stavební výrobky zpomalující hoření. Kaiflex splňuje tyto zvýšené požadavky a nabízí zvýšenou požární bezpečnost s Kaiflex ST s2: izolační materiál vyrobený z pryže s uzavřenými buňkami, s omezenými emisemi kouře pro normy S2, samozhášecí a nestéká. Tyto vlastnosti znamenají, že izolační materiál splňuje vysoké evropské požadavky na hořlavé stavební materiály, jako jsou MVV TB, VKF RF2, třída O (podle britských stavebních předpisů) a třída 1 (testováno podle BS476-7) z hlediska šíření plamene na povrchu. .

Univerzální izolační materiál pro flexibilní použití

Kaiflex ST s2 je atraktivní nejen spolehlivou protipožární ochranou, kterou poskytuje, ale také univerzálním využitím. Díky širokému sortimentu a v kombinaci se systémovými výhodami potrubních podpěr a speciálního lepidla lze izolační materiál použít na projekty libovolné velikosti bez nutnosti měnit materiály nebo výrobce. To vše dělá z Kaiflex ST standardní řešení od společnosti Kaimann v oblasti technické izolace.

To znamená, že tento izolační materiál lze použít pro horké a studené potrubí a pro různé průměry potrubí jak v malých kotelnách, tak ve velkých aplikacích. Spolehlivě zabraňuje tvorbě kondenzátu a korozi, zejména ve stále častěji používaných instalacích s proměnnou teplotou. A při správném dimenzování splňuje i zákonné požadavky na rozvody teplé vody a tepla. Používá se v chladicích a klimatizačních systémech k izolaci potrubí v často používaných veřejných a komerčních budovách, jako jsou letiště, velké kancelářské komplexy, hotely a bytové domy, stejně jako v průmyslových závodech a loděnicích. Antibakteriální a bezvláknová struktura Kaiflex ST s2 splňuje vysoké hygienické požadavky a je zvláště vhodná pro izolaci ve zdravotnických zařízeních, jako jsou nemocnice.

Testováno a certifikováno - velmi dobré technické parametry

Nejen všestrannost, ale také nejvyšší úroveň technických specifikací činí Kaiflex ST s2 působivými vlastnostmi: velmi nízká tepelná vodivost a nejlepší ukazatele odolnosti proti difúzi vodní páry dělají z izolačního materiálu Kaimann extrémně energetickou účinnost a poskytují trvalou ochranu před energetickými ztrátami . Účinně zabraňuje procesu difúze a kondenzace vodní páry, čímž výrazně minimalizuje riziko koroze pod izolací. Díky tomu Kaiflex ST s2 poskytuje spolehlivý izolační výkon po celou dobu životnosti systému.

Kabely Kaiflex ST s2 jsou k dispozici jako standardní produkt nebo v samolepicí verzi, o délce 2 m. Bez ohledu na vybranou variantu je práce s ní snadná.

Environmentální prohlášení o výrobku (EPD) ještě více zprůhlední ekologické hodnocení izolačních materiálů Kaimann. Společnost tak pomáhá při plánování a certifikaci udržitelných budov.

Nejdůležitější vlastnosti

  • Snížený kouř
  • V případě požáru musí být co nejdéle zachována viditelnost v místnostech a chodbách. Díky zlepšenému chování při požáru zvyšuje Kaiflex osobní ochranu a snižuje kontaminaci inventáře budov.
  • Robustní prevence kondenzace vodní páry
  • Kondenzací vodní páry může dojít k poškození izolace a technických zařízení. Díky svým vlastnostem s uzavřenými buňkami udržuje Kaiflex trubky a kanály v suchu a zabraňuje korozi pod izolací (CUI).
  • Antibakteriální úprava
  • Růst plísní může ovlivnit kvalitu vnitřního vzduchu. Kaiflex poskytuje účinnou ochranu proti pronikání vlhkosti, je přirozeně antibakteriální a odolný proti růstu plísní, nezanechává žádnou šanci pro bakterie.
  • Vynikající tepelné hodnoty minimalizují energetické ztráty
  • Nedostatečně izolované technické instalace způsobují zvýšené provozní náklady. Kaiflex má nízkou tepelnou vodivost, což má za následek nižší energetické ztráty a zvyšuje účinnost celé instalace.
    Značka
    Symbol
    KAI-4001207
    Délka produktu
    2 m
    Tloušťka stěny
    9 mm
    Kód výrobce
    4001207
    Średnica
    22 mm
    Napište svoji recenzi
    Vaše hodnocení:
    5/5
    Přidejte vlastní obrázek produktu:
    Potřebujete pomoc? Máte otázky?Položte svůj dotaz a my vám ihned odpovíme, nejzajímavější dotazy a odpovědi budou zveřejněny pro ostatní..
    Dotaz na výrobek
    Pokud vám výše uvedený popis nestačí, zašlete nám prosím svůj dotaz k tomuto produktu. Odpovíme vám co nejdříve. Údaje se zpracovávají v souladu s zásady ochrany osobních údajů. Jeho odesláním přijímáte jeho ustanovení..
    IdoSell Trusted Reviews
    4.62 / 5.00 13 reviews
    IdoSell Trusted Reviews
    2024-09-16
    Zboží došlo v pořádku.
    2024-07-31
    OK
    pixel