Uložit do nákupního seznamu
Vytvoření nového nákupního seznamu
Oběhové čerpadlo Wilo-Star-Z NOVA A
Oběhové čerpadlo Wilo-Star-Z NOVA A
Oběhové čerpadlo Wilo-Star-Z NOVA A
Oběhové čerpadlo Wilo-Star-Z NOVA A

Oběhové čerpadlo Wilo-Star-Z NOVA A

  • Energeticky úsporné čerpadlo teplé užitkové vody se zpětným ventilem a kulovým uzavíracím ventilem.
EAN:
4048482094168
SKU: POM761WILO
Kód výrobce : 4132761
3 545,00 CZK
s DPH / ks.
2 930,00 CZK
net / ks.
Rychlé nakupování 1-Click(bez registrace)
K dispozici ve velkém množství
K dispozici ve velkém množství
Bezproblémové vrací
Bezpečné nakupování
Využijte také instalační služby

Bezucpávkové oběhové čerpadlo se závitovým připojením a synchronním motorem odolným proti blokovacímu proudu. Nízká spotřeba pouze 2 až 4,5 W díky synchronnímu motoru. Rozšířená oblast použití pro tvrdou vodu: až 3,57 mmol/l (20°dH). Rychlé elektrické připojení bez nářadí díky Wilo-Connector. Bezpečná ochrana proti bakteriím a korozi díky použití vysoce kvalitních materiálů pro zajištění dlouhodobého používání. Flexibilní servisní motor: Rychlá výměna všech dostupných typů čerpadel. Teplota čerpaného média: Užitková voda do 20 °dH: max. +65°C, v krátkodobém provozu (2 h) až +70°C. Napájecí napětí 1~230 V, 50 Hz. Stupeň krytí IP 42. Jmenovitá světlost DN15, vnitřní závit v těle: R ½".

aplikace

Cirkulační systémy užitkové vody v technologii výstavby rodinných a vícegeneračních domů a průmyslových aplikací.

Standardně zpětný ventil a kulový uzavírací ventil

Wilo-Star Z NOVA A zajišťuje spolehlivý provoz a dlouhodobý provoz i v instalacích s vysokými faktory tvrdosti vody, a to díky továrně zabudované zpětné klapce, vyznačující se extrémně nízkým hydraulickým odporem. Navíc pro pohodlí a urychlení montážních prací má čerpadlo vestavěný tovární uzavírací ventil na sací straně, umožňující rychlou a jednoduchou montáž a demontáž čerpadla v tlakové instalaci. To umožňuje plné využití vysoce energeticky úsporného synchronního motoru a dlouhodobý provoz zařízení.

Nízká spotřeba elektrické energie

Wilo-Star-Z NOVA A je standardem pro účinnou a hospodárnou cirkulaci teplé užitkové vody v rodinných a vícegeneračních domech. Neuvěřitelně nízká spotřeba elektrické energie 2-5 W byla možná díky nové technologii se synchronním motorem. Za předpokladu, že je čerpadlo vypnuto na 6 hodin v noci a průměrná spotřeba vody během dne, budou roční náklady na spotřebu elektřiny 7 PLN! Na úsporu energie mají vliv i nízké tepelné ztráty, které jsou zachovány díky tepelné izolaci tělesa, která je standardní výbavou čerpadla.

Nejvyšší hygienický standard a spolehlivý provoz

Čerpadlo zajišťuje nejvyšší standard hygieny a spolehlivou ochranu proti korozi díky oběžnému kolu čerpadla z nerezové oceli. Použití nejkvalitnějších materiálů má za následek prodloužení životnosti čerpadla. Všechny plastové komponenty přicházející do styku s čerpaným médiem splňují doporučení KTW týkající se jejich použití v instalacích užitkové vody.

Širší rozsah použití

Čerpadlo Wilo-Star-Z NOVA A je určeno pro provoz ve ztížených podmínkách, tedy tam, kde má voda vysoký obsah vápenatých sloučenin - až 20°dH, takže je, lidově řečeno, velmi "tvrdá".

Ve městech označených na mapě červeně bude čerpadlo na horkou vodu Wilo-Star-Z NOVA A fungovat déle bez poruchy, protože je uzpůsobeno pro práci s vodou s výraznou tvrdostí 20°dH.

Jednoduchá a rychlá montáž

Čerpadlo Wilo-Star-Z NOVA se díky své malé velikosti hodí do každé instalační situace. Jedná se o „chytré“ připojení napájení pomocí zástrčky Wilo-Konektor. Kabel se nejprve zapojí do připojovacích svorek zástrčky a poté se zasune do příslušné přípojky na čerpadle – jednoduše a rychle.

Funkce:

  • Rychlé připojení k elektrické síti pomocí zástrčky Wilo-Konektor
  • Vestavěný zpětný ventil na straně sání
  • Vestavěný kulový uzavírací ventil na výtlačné straně
  • Blokový proud odolný motor
  • Standardní tepelná izolace
  • Tělo čerpadla: mosaz
  • Oběžné kolo: Nerezová ocel
  • Hřídel: Nerezová ocel
  • Ložisko: Slinutý uhlík, impregnovaný pryskyřicí
Značka
Symbol
POM761WILO
EAN
4048482094168
Kód výrobce
4132761
Średnica
1"
Napište svoji recenzi
Vaše hodnocení:
5/5
Přidejte vlastní obrázek produktu:
Potřebujete pomoc? Máte otázky?Položte svůj dotaz a my vám ihned odpovíme, nejzajímavější dotazy a odpovědi budou zveřejněny pro ostatní..
Dotaz na výrobek
Pokud vám výše uvedený popis nestačí, zašlete nám prosím svůj dotaz k tomuto produktu. Odpovíme vám co nejdříve. Údaje se zpracovávají v souladu s zásady ochrany osobních údajů. Jeho odesláním přijímáte jeho ustanovení..
IdoSell Trusted Reviews
4.62 / 5.00 13 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-31
OK
2024-07-31
OK
pixel