Uložit do nákupního seznamu
Vytvoření nového nákupního seznamu
Kompaktní magnetický filtr 3/4 s ochrannou filtrační kapalinou FERNOX 62199

Kompaktní magnetický filtr 3/4 s ochrannou filtrační kapalinou FERNOX 62199

EAN:
5014551621992
SKU: FER-62199
Kód výrobce : 62199
3 927,00 CZK
s DPH / ks.
3 245,00 CZK
net / ks.
Rychlé nakupování 1-Click(bez registrace)
K dispozici ve velkém množství
K dispozici ve velkém množství
Bezproblémové vrací
Zkontrolujte, ve kterém obchodě se budete dívat a nakupovat
Kompaktní magnetický filtr 3/4 s ochrannou filtrační kapalinou FERNOX 62199
Kompaktní magnetický filtr 3/4 s ochrannou filtrační kapalinou FERNOX 62199
Bezpečné nakupování
Využijte také instalační služby

Kompaktní filtr TF1

je velmi účinný, magnetický sériový filtr, ideální pro instalaci v malých a stísněných prostorách. Tento snadno instalovatelný kompozitní plastový filtr lze instalovat v různých polohách na vertikální a horizontální potrubí. Jeho konstrukce umožňuje zachycování jak magnetických, tak nemagnetických nečistot provozem na hydrocyklonovém principu v kombinaci se speciálně navrženými sestavami magnetů, což umožňuje shromažďovat a zadržovat nečistoty uvnitř filtru, dokud nejsou bezpečně odstraněny. Rychlé čištění pomocí vypouštěcího ventilu za méně než 2 minuty a bez nepořádku – není třeba zařízení rozebírat. Sada obsahuje vylepšený inhibitor Protector + Filter Fluid, který obsahuje dispergační činidlo, které umožňuje maximalizovat účinnost filtru při sběru nečistot. Vzájemné působení chemikálie a filtru zajišťuje nejvyšší stupeň ochrany kotle a instalace.
  • Velmi účinný, detailní hydrocyklonový a magnetický sériový filtr pro odstranění magnetických a nemagnetických nečistot z cirkulující vody
  • Ideální pro použití v malých, stísněných prostorech s omezeným přístupem
  • Obsahuje 500 ml láhev Fernox Protector + Filter Fluid pro zvýšení účinnosti filtru při zachycování nečistot z cirkulující vody
  • Inovativní inhibitor spolu s chemickým dispergačním činidlem zajišťuje trvalou ochranu kotle před odpady kolujícími v systému
  • Vhodné pro vertikální a horizontální potrubí. Včetně všech ventilů a armatur
  • Dodatečné informace

    Kompaktní filtr TF1 je vyroben z technického polymeru vhodného pro aplikace vytápění a chlazení. Polymer vyztužený skelnými vlákny se vyznačuje dobrou odolností proti hydrolýze, jakož i vysokou odolností proti namáhání a oděru. Polymer je kompatibilní s glykoly a přísadami používanými v instalacích ústředního vytápění. Konstrukce kompaktního filtru TF1 zajišťuje minimální tlakové ztráty při zachování vysoké účinnosti sběru nečistot. Unikátní hydrocyklon, sestava magnetu a zóna s nízkým průtokem byly navrženy tak, aby umožnily filtru zachytit řadu nečistot z instalace, aniž by to mělo důsledky pro zbytek topného systému. Kompaktní filtr TF1 využívá řadu vysoce kvalitních součástí, které zajišťují optimální účinnost filtru. Všechny uzavírací ventily jsou navrženy tak, aby uživatelům umožňovaly snadnou ruční obsluhu a zároveň zajišťovaly bezpečné připojení k instalaci a používání servisního konektoru. Magnet je vyroben z nejkvalitnějšího neodymu, který zajišťuje vysokou účinnost zachycování a také filtraci pevných látek prostřednictvím nepřetržitého a konstantního zachycování škodlivin.

    Aplikace, montáž a dávkování

    Kompaktní filtr TF1 lze namontovat přímo na potrubí pomocí přiložených armatur ventilů. Díky unikátní konstrukci vstupního a výstupního systému lze filtr namontovat v libovolné z 24 různých orientací. Kompaktní filtr Fernox TF1 (UK patent č. 2448232) je revoluční in-line filtr, který kombinuje působení hydrocyklonu se speciálně navrženými sestavami magnetů, které zachycují magnetické i nemagnetické nečistoty z cirkulující vody a bezpečně je zadržují ve filtru. do bude smazáno. Filtr lze namontovat na svislé nebo vodorovné potrubí v souladu se směrem proudění vyznačeným šipkou na kolektoru. Filtr je určen k ochraně kotle před škodlivými účinky cirkulujících korozivních nečistot, které se hromadí v systému v důsledku chemických reakcí, ke kterým dochází při kontaktu vody s různými kovy používanými v topných a chladicích zařízeních. V ideálním případě by měl být filtr namontován na zpátečce do kotle a může být instalován pod úhlem až 45° od svislé polohy, pokud je omezený prostor nebo vzdálenost ke stropu.

    Balení, skladování a bezpečnost

    Lidé se srdečními implantáty by měli být při manipulaci s magnetickým filtrem vždy velmi opatrní, stejně jako u všech magnetických produktů. Fernox Protector+ Filter Fluid F9 je k dispozici v 500 ml lahvičkách. Fernox Protector F1 je klasifikován jako neškodný pro lidské zdraví, ale stejně jako všechny chemikálie by měl být uchováván mimo dosah dětí. V případě kontaktu s očima nebo pokožkou okamžitě opláchněte velkým množstvím vody.

    Účinnost

    Kompatibilní kapaliny: Voda Roztoky glykolu obsahující inhibitor Fernox chemikálie / přísady pro cirkulační kapaliny Maximální koncentrace glykolu: 50 % Maximální pracovní tlak: 50 l/min Maximální provozní teplota: 100 ⁰C Účinnost zachycení: až 100 % nečistot v oběhu Princip činnosti Znečištěná voda proudí do filtru přes kolektor a nese různé nečistoty vzniklé v instalaci a suspendované pevné částice. Tyto nečistoty, včetně feromagnetických nečistot, jako je magnetit, procházejí kolektorem a do hlavního tělesa filtru. Při filtraci využívá kompaktní filtr TF1 princip hydrocyklonu. Hydrocyklon je statické zařízení, které působí odstředivou silou na kapalnou směs, čímž odděluje pevné částice. Účelem hydrocyklonu je uvést proud přiváděné kapaliny do rotace. Jak voda vstupuje do filtru, víří a padá po vnějších stěnách filtru a nese s sebou pevné částice. Tvar filtru je navržen tak, aby na dně vytvořil zónu s nízkým průtokem, kde se usazují těžší částice. Hydrocyklon uvnitř kompaktního filtru TF1 byl optimalizován pro zajištění maximální účinnosti zachycení magnetického i nemagnetického materiálu. Jakmile vodní paprsek dosáhne dna filtru, voda proudí zpět nahoru středem kompaktního filtru TF1 a nese s sebou částice podél pláště magnetu, kde dochází k další magnetické filtraci, čímž se zvyšuje účinnost filtru zachycující nečistoty. Veškeré nečistoty nashromážděné ve filtru lze poté odstranit vyjmutím magnetu z pouzdra a otevřením vypouštěcího ventilu. Tento postup je uveden v pokynech k čištění filtru a nevyžaduje vypnutí systému ani vyjmutí filtru.

    Specifikace

    Těleso filtru - technický polymer vyztužený skelným vláknem Rozdělovač - technický polymer vyztužený skelným vláknem Vypouštěcí ventil - poniklovaná mosaz Uzavírací ventily - poniklovaná mosaz Circlip - nerezová ocel Těsnění a podložky - EPDM Fernox Protector + Filter Fluid je směs inhibitorů koroze a kotelního kamene, které rovněž obsahují dispergační činidla. Fyzikální forma: kapalina Zápach: aromatický Barva: světle žlutá pH (konc): 8,3 pH (použití): 7,8-8,5 cw: 1,135 při 20°C
    Značka
    Symbol
    FER-62199
    EAN
    5014551621992
    Kód výrobce
    62199
    Délka produktu
    232 mm
    Šířka
    263 mm
    Hmotnost
    2 290 kg
    Výška
    112 mm
    Záruka výrobce na 5 let

    Výrobce garantuje opravu nebo výměnu zařízení až 60 měsíců od data nákupu. Kontaktujte obchod prostřednictvím formuláře pro stížnosti na adrese objednat kurýra, který vyzvedne zařízení u vás doma.

    Napište svoji recenzi
    Vaše hodnocení:
    5/5
    Přidejte vlastní obrázek produktu:
    Potřebujete pomoc? Máte otázky?Položte svůj dotaz a my vám ihned odpovíme, nejzajímavější dotazy a odpovědi budou zveřejněny pro ostatní..
    Dotaz na výrobek
    Pokud vám výše uvedený popis nestačí, zašlete nám prosím svůj dotaz k tomuto produktu. Odpovíme vám co nejdříve. Údaje se zpracovávají v souladu s zásady ochrany osobních údajů. Jeho odesláním přijímáte jeho ustanovení..
    IdoSell Trusted Reviews
    4.62 / 5.00 13 reviews
    IdoSell Trusted Reviews
    2024-09-16
    Zboží došlo v pořádku.
    2024-07-31
    OK
    pixel