Uložit do nákupního seznamu
Vytvoření nového nákupního seznamu
i-1 TECH WG.14.0087 ovladač směšovacího ventilu

i-1 TECH WG.14.0087 ovladač směšovacího ventilu

EAN:
5902479661698
SKU: TEC-13721
Kód výrobce : WG.14.0087
4 117,00 CZK
s DPH / ks.
3 402,00 CZK
net / ks.
Rychlé nakupování 1-Click(bez registrace)
Dostupné na
Dostupné na
Bezproblémové vrací
Tento produkt není k dispozici v kamenném obchodě
Bezpečné nakupování
Využijte také instalační služby

Ovladač I-1

Popis výrobku

Zařízení i-1 je termoregulátor sloužící k ovládání tří- a čtyřcestného směšovacího ventilu s možností připojení přídavného ventilového čerpadla. Regulátor směšovacího ventilu může komunikovat a spolupracovat se dvěma ventilovými moduly i-1 nebo i-1m a zajistit tak ovládání až tří směšovacích ventilů.

Funkce regulátoru pro třícestný a čtyřcestný ventil

Zařízení se velmi snadno používá. K ovládání a nastavování parametrů používá uživatel pouze čtyři navigační tlačítka. Ovladač směšovacího ventilu zaručuje snadné ovládání tří- a čtyřcestného ventilu a také chod čerpadla. Po připojení přídavných modulů je možné ovládat i další dva ventily. V hlavní nabídce ovladače třícestných a čtyřcestných ventilů můžete využít nejdůležitější možnosti včetně přednastavené teploty ventilu, tedy požadované teploty, kterou je ventil navržený k udržení. Důležitá možnost "On/Off" slouží k aktivaci směšovacího ventilu. K ovladači třícestného a čtyřcestného ventilu lze připojit pokojový regulátor vybavený RS komunikací. Tato funkce zajišťuje snadnou konfiguraci regulátoru. Když je ventil vypnutý, čerpadlo také nefunguje. Po zakoupení uživatel vždy obdrží předkonfigurovaný ovladač směšovacího ventilu s aktivní možností provádět změny přizpůsobené jeho potřebám. Je také možné se kdykoli vrátit k továrnímu nastavení.

Zařízení pro ovládání třícestných a čtyřcestných ventilů

Zařízení má LCD displej a je vybaveno čidly: teplota kotle, teplota ventilu, teplota zpátečky a externí čidlo počasí. V závislosti na vašich preferencích může uživatel zobrazit domovskou stránku a upravit další parametry zobrazení podle svých potřeb, jako je kontrast, doba stmívání a jas obrazovky. Uživatel také volí jazykovou verzi ovladače směšovacího ventilu.

Dálkové ovládání

Modul ST-505 lze připojit k ovladači třícestného a čtyřcestného ventilu. Po zakoupení a instalaci internetového modulu získá uživatel vzdálené prohlížení provozních parametrů. Registrace online modulu trvá jen několik okamžiků. Modul umožňuje dálkově ovládat provoz kotle přes internet. Na obrazovce mobilního zařízení: notebooku, tabletu nebo smartphonu můžete zkontrolovat stav zařízení pro instalaci kotle a také teploty čidel. Je velmi snadné na dálku upravovat pracovní nastavení a nastavovat teploty pro čerpadla a ventily.

Parametry produktu

  • Napájení(V): 230V +/- 10% /50Hz
  • Maximální příkon ovladače (W): 4
  • Okolní teplota (°C): 10÷50
  • Teplotní odolnost snímače (°C): -30÷99
  • Pojistková vložka (A): 1.6
  • Rozsah nastavení teploty °C: 10÷99
  • Zatížení každého výstupu (A): 0,5
  • Symbol
    TEC-13721
    EAN
    5902479661698
    Kód výrobce
    WG.14.0087
    Záruka výrobce na 2 roky

    Výrobce zaručuje opravu nebo výměnu zařízení až 24 měsíců od data nákupu. Kontaktujte obchod prostřednictvím formuláře pro stížnosti na adrese objednat kurýra, který vyzvedne zařízení u vás doma.

    Napište svoji recenzi
    Vaše hodnocení:
    5/5
    Přidejte vlastní obrázek produktu:
    Potřebujete pomoc? Máte otázky?Položte svůj dotaz a my vám ihned odpovíme, nejzajímavější dotazy a odpovědi budou zveřejněny pro ostatní..
    Dotaz na výrobek
    Pokud vám výše uvedený popis nestačí, zašlete nám prosím svůj dotaz k tomuto produktu. Odpovíme vám co nejdříve. Údaje se zpracovávají v souladu s zásady ochrany osobních údajů. Jeho odesláním přijímáte jeho ustanovení..
    IdoSell Trusted Reviews
    4.62 / 5.00 13 reviews
    IdoSell Trusted Reviews
    2024-07-31
    OK
    2024-07-31
    OK
    pixel